Activități pentru studenți

Antreprenoriat și inovare

Familiarizează-te cu conceptele de antreprenoriat și inovare. Identifică problemele unei afaceri și dezvoltă soluții creative și inovative. Dezvoltă un plan de afaceri detaliat pentru o oportunitate de afaceri.

Simulare, dezvoltare de procese și modelare de afaceri - nivel inițiere

Învață, folosind platforma JobRouter, cum să optimizezi și să digitizezi/automatizezi procesele unei afaceri, fie că este vorba despre propria ta afacere sau despre afacerea altcuiva.

Simulare, dezvoltare de procese și modelare de afaceri - nivel intermediar

Învață, folosind platforma JobRouter, cum să optimizezi și să digitizezi/automatizezi procesele unei afaceri, fie că este vorba despre propria ta afacere sau despre afacerea altcuiva.

Robotic Process Automation-UiPath - Developer

Învață cum să contribui la transformarea digitală a unei companii și cum să creezi roboței software complecși, prin intermediul platformei dezvoltate de primul unicorn românesc, UiPath.
Această ofertă educațională este destinată studenților care au cunoștințe de programare.

Robotic Process Automation - UiPath - Business Analyst

Învață cum să identifici oportunități de automatizare și cum să creezi roboței software simpli, prin intermediul platformei dezvoltate de primul unicorn românesc, UiPath, care te vor ajuta să îți eficientizezi munca.
Această ofertă educațională este destinată tuturor studenților.

Accelerator de afaceri

O nouă oportunitate pentru studenții cu idei de afaceri competitive care au curajul de a fi vulnerabili, de a învăța, de a cădea, de a se ridica, de a pivota, de a primi critici, de a ieși din zona de confort și de a lucra cot la cot cu alții ca și ei pentru împlinirea visului.

Consiliere profesională

Această activitate are două componente: Consiliere profesională de bază și Consiliere profesională aprofundată (destinată doar studenților la care se identifică factori de risc ce duc la abandonul școlar). Cu ajutorul psihologilor/experților în consiliere, dorim să îți punem întrebările potrivite pentru a ajunge la răspunsurile potrivite. Îți vom analiza nevoile cu privire la activitatea educațională, profesională și antreprenorială și te vom ajuta să investești în tine, să te dezvolți și să cultivi din abilitățile și calitățile valorificate de mulți antreprenori.

Tutoriat

Niciodată nu a fost mai simplu să îți iei examenele! Dacă ești înscris în grupul țintă al proiectului și ai cel puțin un examen nepromovat, atunci ești eligibil pentru a beneficia de tutoriat la materia/materiile la care ai întâmpinat dificultăți. Cu ajutorul unor tutori specializați, acum ai oportunitatea de a te pregăti în vederea promovării examenelor la care ai restanțe. Vei avea la dispoziție ore de consultații 1-1 cu tutori dedicați cauzei tale, indiferent de numărul de restanțe. Dacă la final vei promova examenul la materia/materiile pentru care ai primit tutoriat, vei avea șansa de a primi unul din cele 72 de premii.

Bursa studentului antreprenor

Îndeplinește toate cele 4 condiții ale acestei activități și poți beneficia de o bursă în valoare de 300 lei/lună, pentru maximum 3 semestre.