Tutoriat

Notă: Această activitate va fi disponibilă începând cu data de 1 octombrie 2021.

Obiectivul multor studenți este acela de a-și promova examenele, dar în același timp și de a acumula multiple alte experiențe studențești. Fie că sunt activități de voluntariat, proiecte dinamice sau activități de dezvoltare. Nu uita însă că facultatea îți va oferi bazele iar activitățile extra te vor ajuta să implementezi ce înveți la facultate.

Dar ce se întâmplă când aloci mai mult timp noilor experiențe și prea puțin promovării examenelor? Cu toții știm provocările cu care suntem confruntați atunci când există examene nepromovate.

Dar acum ai această oportunitate: de a participa la o activitatea de tutoriat destinată studenților cu restante. Și nu orice fel de oportunitate, ci una cu premii!

Dacă ești înscris în grupul țintă al proiectului și ai cel puțin un examen nepromovat, atunci ești eligibil pentru a beneficia de tutoriat la materia/materiile la care ai întâmpinat dificultăți. Cu ajutorul unor tutori specializați, acum ai oportunitatea de a te pregăti în vederea promovării examenelor la care ai restanțe. Vei avea la dispoziție ore de consultații 1-1 cu tutori dedicați cauzei tale, indiferent de numărul de restanțe.

Dacă la final vei promova examenul la materia/materiile pentru care ai primit tutoriat, vei avea șansa de a primi un premiu.

Sunt disponibile 72 de premii, în cuantum de 1.000 lei/premiu.