Activități pentru elevi

Concursul Modelarea unei idei (afaceri/proces)

Elevii vor beneficia de oferta educațională Simulare, dezvoltare de procese și modelare de afaceri sub forma unui curs deschis de tip MOOC pe două nivele.

Simulare, dezvoltare de procese si modelare de afaceri - nivel inițiere

Învață, folosind platforma JobRouter, cum să optimizezi și să digitizezi/automatizezi procesele unei afaceri, fie că este vorba despre propria ta afacere sau despre afacerea altcuiva.

Simulare, dezvoltare de procese si modelare de afaceri - nivel intermediar

Învață, folosind platforma JobRouter, cum să optimizezi și să digitizezi/automatizezi procesele unei afaceri, fie că este vorba despre propria ta afacere sau despre afacerea altcuiva.

Consiliere în carieră

Prin programul de consiliere on-line în carieră dorim să contribuim la diminuarea dificultăţilor legate de integrarea în mediul şcolar, continuarea studiilor sau/şi inserţia pe piaţa muncii după finalizarea liceului.

Campanii de informare on-line privind învățământul universitar la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca

Prin această activitate dorim să ne adresăm tuturor elevilor dornici să își continue studiile prin înscrierea la facultate. Astfel, prin campaniile de informare on-line elevii interesați vor primi informații adaptate nevoilor.

Organizarea unui Târg on-line al firmelor de exercițiu

Contextul epidemiologic actual a condus la suspendarea activităților didactice care impun prezența fizică a elevilor în unitățile de învățământ și mutarea procesului didactic în mediul on-line (Ordinul de ministru nr.5972/08.11.2020, ordinul nr.6122/07.12.2020).

Concursul interdisciplinar ”Firma de exercițiu, o rampă de lansare în carieră” (aprobat de Ministerul Educaţiei și Cercetării sub nr. 26.146 din 12.02.2020, domeniul Interdisciplinar poziția 1498) nu se poate desfășura în acest an școlar (datorită ordinului nr.5924/2020 din 3 noiembrie 2020 care prevede suspendarea competițiilor școlare pentru anul școlar 2020-2021).